Абонаментна поддръжка

Абонаментна-поддръжкаАбонаментна техническа поддръжка.

SSTS сервиз предлага на своите клиенти услугата „Абонаментна поддръжка“ за компютри и компютърна периферия, работни станции, POS системи и специализиран складов софтуер, системи за видеонаблюдение и системи за охрана на стоки. Независимо дали имате офис, магазин, склад или друг вид търговски обект, където безпроблемната работа на системите е от особена важност, то може да се възползвате от нашата услуга за Абонаментна поддръжка.

Абонаментната поддръжка включва следните услуги:

  • Посещение на място при възникнал проблем.
  • Време за реакция до 4 часа след постъпило обаждане.
  • Поддръжка по телефона.
  • Онлайн отдалечена поддръжка.
  • Поддръжка и профилактика на компютри и периферия.
  • Поддръжка и профилактика на фискални системи.
  • Поддръжка и оптимизации на бази данни за специализиран търговски софтуер – Мистрал или Микроинвест.
  • Осигуряване на оборотни устройства, ако е възможно.
  • Отстъпки при закупуване на техника или допълнителни услуги.

Защо да сключите договор за абонаментна поддръжка със SSTS сервиз?

Защото имате нужда вашата техника да работи безпроблемно и безотказно, независимо дали става въпрос за компютри, фискални системи или видеонаблюдение. Ние държим на личните отношения с клиента и се отзоваваме винаги в уговорените срокове. Ние работим бързо и качествено, и държим клиентите ни да са винаги доволни от нашето обслужване. При нужда, особено при възникнал проблем с фискална система и търговски софтуер, нашата реакция е светкавична!

Абонаментна поддръжка – ценoобразуване.

SSTS сервиз предлага гъвкави абонаментни планове за техническа поддръжка, съобразени с нуждите и изискванията на всеки един клиент. За нас индивидуалният подход към клиента е от изключителна важност, затова и ценообразуването за абонаментна поддръжка се определя и договаря след предварителен разговор. Ние ще вземем в предвид вида на вашата система, начина на работа, броя на обслужваните устройства и обекти, както и всички ваши потребности и изисквания, и ще изготвим взаимноизгодна оферта за абонаментен план за техническа поддръжка.

Осигурете сигурност и спокойствие за Вас и Вашият бизнес.

В SSTS сервиз знаем, че най-ефективният начин за намаляване на непредвидени разходи е в осигуряването на висококачествена услуга за хардуерна и софтуерна поддръжка на Вашата техниката. Посредством услугата ни за абонаментна техническа поддръжка, вече няма да е необходимо да се притеснявате за състоянието на Вашата техника. Вече няма да е нужно да мислите кого да повикате и кога ще се отзове при възникнали евентуални проблеми. Ние ще поемем тези грижи вместо Вас и ще се погрижим за Вашите системи така, че да предотвратим максимално непредвидените ситуации и съответно загуба на пари.

Добрата ни подготовка и богатият ни практически опит в най-различни проблемни ситуации, ни дават възможност да осигурим надеждни и своевременни решения, с цел намаляване на разходите и увеличаване на производителността. Възползвайте се от нашата услуга Абонаментна техническа поддръжка.

абонаментна поддръжкаЗа повече информация, или изготвяне на оферта, моля потърсете ни на посочените контакти.

Контакти