SmartPSS. Безплатен PC софтуер за управление и мониторинг на Dahua видеонаблюдение.

SmartPSS софтуер за компютър.

Реших да напиша набързо една кратка инструкция за работа със SmartPSS софтуер за управление на устройства, преглед на живо и на записи през Вашия персонален компютър.

Надявам се тази инструкция да бъде полезна и да е в помощ на хората, на които им се налага за първи път да инсталират и да работят с безплатния PC софтуер  на производителя Dahua.

Опитах се да опиша стъпка по стъпка, как се добавят на устройства през IP адрес и през сериен номер. Доста хора се затрудняват със свалянето на записи, така че се постарах и за това.

Функционалностите на софтуера са наистина много, но идеята ми беше да  разгледам основните неща по един наистина лесен начин.

Прочетете повече
SSTS Сервиз

С етикет: , , , , ,

iDMSS Plus, gDMSS Plus. Кратко ръководство.

iDMSS Plus за iPhone. gDMSS Plus за Android.

iDMSS Plus за iPhone и gDMSS Plus за Android. Кратко ръководство за Добавяне на устройства, преглед на Живо и Записи за устройства за видеонаблюдение с марката Dahua.

DMSS Plus приложението е подобрена версия на DMSS Lite и е подходящо, както за iPhone, така и за Android устройства.

Моля, заповядайте!

Прочетете повече

SSTS Сервиз

С етикет: , , ,

gDMSS Lite за Android. Кратко ръководство.

gDMSS Lite

От известно време се каня да напиша едно съкратено ръководство за работа с мобилното приложение на Дахуа за Android устройства – gDMSS Lite. Или казано по-просто: – Как да си свържа телефона за да си гледам камерите! 🙂

Надявам се, че тази кратка инструкция ще бъде в помощ на потребителите, които използват видеонаблюдение с марката Дахуа.

Прочетете повече
SSTS Сервиз

С етикет: , , ,