Видеонаблюдение с POS интеграция? Възможна ли е съвместимост?

DAHUA рекордери с POS интеграция. Що е то?

Имате магазин, имате и каса, имате и камера над касата, за да следите разплащанията. Виждате всичко, но виждате ли реално, какво се маркира на компютъра и какво се визуализира на монитора? Виждате ли реално каква е клиентската сметка въведена в търговския софтуер? Вероятно не!

Какво правите, когато искате да имате качествено решение за наблюдение на софтуера, но не искате да отделяте канали от вашия рекордер?

Точно за това са помислили от Dahua с техните NVR рекордери от 5-та серия с вградена интеграция с търговски софтуер.

Прочетете повече

SSTS Сервиз

Публикувано в Видеонаблюдение, Фискални системи и търговски софтуер С етикет: , , , ,

Искате монтаж на камери? Внимание, пазете се от измамници!

монтаж на камери

Доста се чудих дали да пусна тази „статия“ в блога. Взех съгласие от клиента си, премислих и накрая се реших да споделя тази кратка история.

Правя го, за да се знае, и за да могат хората да се предпазят от всякакви самозвани „пишман“ майстори, които са монтирали една-две камери и системи за видеонаблюдение и си мислят, че знаят и умеят всичко!

Публикацията стана малко дълга, но реших да публикувам целия този „анализ“, така както си е,  както и нашето становище в последствие!

Лошо е, че и в нашата професия се намират недобросъвестни „колеги“, които са готови на всичко само и само да ви вземат парите! Но нека да се знае.

Прочетете повече

SSTS Сервиз

Публикувано в Видеонаблюдение С етикет: , , ,

Микроинвест Склад Pro – търговски софтуер за един по-успешен бизнес

Микроинвест Склад Pro

Предната седмица в сервиза работихме върху подготовката на фискална система за хранителен магазин с търговски софтуер на Микроинвест – Микроинвест Склад Pro.

Както вероятно знаете, хората от Микроинвест са разработили различни видове продукти като софтуер за ТРЗ и счетоводство, софтуер за ресторанти, като имат дори и  някои „екзотични“ решения като софтуер за Боулинг, фитнес и т.н.

В случая обаче говорим за търговски и складов софтуер за хранителен магазин.

С настоящата статия имам намерение да направя едно кратко представяне на системата, като с това се надявам да бъда полезен и в помощ на предприемачите, на които им предстои подобен вид покупка.

Прочетете повече

SSTS Сервиз

Публикувано в Фискални системи и търговски софтуер С етикет: , , , , ,