Неуспешно свързване на камери с телефон

Не мога да свържа камерите

Какви биха могли да са причините, при положение, че следвате всички стъпки за свързване на камерите с телефонът Ви, но все пак не искат да се свържат?

Преди време получихме запитване от клиент за подобен проблем, но случаят не е единствен, затова реших да дам кратко разяснение на възможните причини.

Става въпрос за камери Дахуа, но въпреки всичко, нещата са подобни и при други марки.

Прочетете повече

SSTS Сервиз

С етикет: , , , , ,

SmartPSS. Безплатен PC софтуер за управление и мониторинг на Dahua видеонаблюдение.

SmartPSS софтуер за компютър.

Реших да напиша набързо една кратка инструкция за работа със SmartPSS софтуер за управление на устройства, преглед на живо и на записи през Вашия персонален компютър.

Надявам се тази инструкция да бъде полезна и да е в помощ на хората, на които им се налага за първи път да инсталират и да работят с безплатния PC софтуер  на производителя Dahua.

Опитах се да опиша стъпка по стъпка, как се добавят на устройства през IP адрес и през сериен номер. Доста хора се затрудняват със свалянето на записи, така че се постарах и за това.

Функционалностите на софтуера са наистина много, но идеята ми беше да  разгледам основните неща по един наистина лесен начин.

Прочетете повече
SSTS Сервиз

С етикет: , , , , ,

iDMSS Plus, gDMSS Plus. Кратко ръководство.

iDMSS Plus за iPhone. gDMSS Plus за Android.

iDMSS Plus за iPhone и gDMSS Plus за Android. Кратко ръководство за Добавяне на устройства, преглед на Живо и Записи за устройства за видеонаблюдение с марката Dahua.

DMSS Plus приложението е подобрена версия на DMSS Lite и е подходящо, както за iPhone, така и за Android устройства.

Моля, заповядайте!

Прочетете повече

SSTS Сервиз

С етикет: , , ,