Видеонаблюдение Варна-проектиране и монтаж

Видеонаблюдение Варна-SSTS Сервиз.Монтаж на камери.

Видеонаблюдение Варна-проектиране и монтаж

 Вместо увод.В днешната статия ще се опитаме да избягаме от традиционно „сухата технически-инжинерна мисъл”, присъща за подобен тип блогове, и няма да представяме даден продукт или система! И без това, целта ни е да пишем нашите публикации в лесно смилаем за читателите вид… Дано да се получава!

Всъщност днес ще направя едно кратко представяне на SSTS Сервиз Варна – Проектиране и монтаж на системи за Видеонаблюдение Варна.SSTS сервиз

Системите за видеонаблюдение имат много приложения и се използват за най-различни цели, според възникналите нужди и необходимост. Наблюдение и охрана на частни домове и имоти, запис на данни, преглед в реално време, контрол, мониторинг и анализ на работните процеси в бизнеса.

В днешно време, системите за видеонаблюдение са задължителна и неделима част от охранителните системи на всяко предприятие и бизнес организация.

Опитвате се да подобрите работните процеси във вашият бизнес, да увеличите продуктивността на служителите и да вдигнете печалбите? Мислили ли сте за система за видеонаблюдение? Традиционно охранителните камери и видеонаблюдение се използват за възпиране на престъпността и заснемане на доказателствени видеозаписи. Видеонаблюдението също така може да се използва и за наблюдение на безопасността на служителите, подобряване на контрола на качеството, стратегическо управление на работните процеси, анализиране и мониторинг на клиентопотока и фактическото взаимодействие с клиента.

Видеонаблюдение Варна - проектиране и изграждане.

Работна снимка: Изграждане на системи за видеонаблюдение Варна. Система с 30 камери.

Проектиране и изграждане. SSTS Сервиз –системи за Видеонаблюдение Варна.

Притежавате магазин, ресторант или производствено предприятие? Ние от SSTS Сервиз Варна ще ви консултираме в избора на система за видеонаблюдение и ще ви помогнем да се възползвате максимално от нея. Освен за охрана и ваше лично спокойствие, охранителните камери ще спомогнат и за оптимизиране и подобряване на бизнеса.

Не знаете каква система за видеонаблюдение ви е необходима? Не можете сами да изберете каква технология да използвате за вашият обект? Имате изисквания и ви трябват решения? Няма проблеми.

SSTS Сервиз е специализиран в проектиране, изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение за Варна и региона.

Свържете се с нас на посочените контакти и ние ще направим безплатен оглед, ще ви консултираме и ще изготвим най-подходящата оферта. Независимо дали искате видеонаблюдение с една или две камери за жилищна кооперация, или желаете да изградите голяма система за видеонаблюдение за производствена база, ние от SSTS Сервиз Варна сме в състояние да удовлетворим вашите желания. Независимо дали става въпрос за аналогови или цифрови системи, монтаж на открити пространства или скрити камери в офиса, ние винаги знаем какво ще е най-подходящо за вас и вашите изисквания.

Опит и професионализъм. SSTS Сервиз – системи за Видеонаблюдение Варна.

В портфолиото си имаме всякакви изградени системи за видеонаблюдение. Работили сме в складове и халета, монтирали сме видеонаблюдение в офиси, аптеки, магазини, барове и дискотеки, жилищни кооперации, паркинги и др. Ние знаем коя система и кои камери са най-подходящи за спецификите на охранявания обект и поставените от вас условия.Ние знаем къде точно и как да монтираме камерите с цел превенция от кражба, изместване на ъгъла на наблюдение, заслепяване от светлина и т.н . Поискайте оферта и монтаж на видеонаблюдение за Варна и региона от SSTS Сервиз Варна, и ние ще спазим всички предварително договорени срокове и уговорки.

SSTS Сервиз Варна. Изграждане на системи за видеонаблюдение Варна.

Работни снимки: Монтаж и настройка на аналогова камера.

Безкомпромисно качество. SSTS Сервиз – системи за Видеонаблюдение Варна.

С течение на годините работа, с колегите от SSTS Сервиз Варна сме работили по множество проекти. За нас от особено значение са качеството на монтираните системи, качеството на използваните при монтажа материали и консумативи, както и качеството на самия монтаж. По време на работа ние никога няма да притесним вашите клиенти, няма да оставим стърчащи или виждащи се кабели, няма да оставим мръсни следи по тавана или стените.

Защо е важно да използваме качествени материали при монтажа? Колкото по-качествени са проводниците, конекторите и консумативите, толкова по-бързо и безпроблемно се изгражда проекта. С течение на времето системата продължава да работи толкова добре, колкото и в самото начало, и поддръжката, която се изисква, е нищожна.

Винаги работим само с техника, за която знаем, че работи коректно и безотказно. Пазарът за видеонаблюдение в България, а и в световен мащаб е залят от всякакви китайски камери и DVR-и. На външен вид повечето камери изглеждат еднакво, като цената на голяма част от тях е изключително ниска и апетитна за клиента. За съжаление много често ниската цена се дължи на ниско качество на вложените материали и недобра изработка. Ето защо ние работим само с утвърдени производители на системи за видеонаблюдение, и с техника, която вече сме изтествали и сме сигурни, че ще работи.

Гаранцията, която даваме на изградените от нас системи за видеонаблюдение, е 24 месеца.

Гъвкави решения при монтаж. Промяна в крачка. SSTS Сервиз – системи за Видеонаблюдение Варна.

По време на изграждане на системата за видеонаблюдение, винаги се стараем да демонстрираме на клиента какво „виждат” камерите на определените им позиции. Ако поради някаква причина не ви хареса ъгъла на виждане, ще променим мястото на монтаж на камерата. Ако пък не одобрите как „вижда” самата камера (случва се при камери за разпознаване на пари и при отразяване на светлина), ще я подменим с друг модел, който да ви удовлетвори напълно. В SSTS Сервиз Варна винаги сме били гъвкави при взимането на решения за монтаж на системи за видеонаблюдение.SSTS service

На финала на днешната публикация ще напиша: ако искате да осъществите ваш проект по изграждане на система за видеонаблюдение, тогава съсвсем спокойно можете да се доверите на SSTS Сервиз Варна. Всичко написано по-горе в статията не е просто хвалебствено слово, а напълно отговаря на действителността. В SSTS сервиз Варна винаги се стремим да работим бързо и качествено, и да предлагаме най-добрите решения за нашите клиенти. Ние държим на нашата марка и искаме клиентите ни да остават винаги доволни.

Потърсете ни. SSTS Сервиз – системи за Видеонаблюдение Варна.