Защита от вируси

Защита от вируси

SSTS СервизЗащита от вируси и друг зловреден софтуер.

Компютърните мрежи винаги са изложени на риск да бъдат нападнати от компютърни вируси, зловреден софтуер или други вредни програми. Проблемът е постоянен и широко разпространен.
Мрежата, хардуерът и данните на вашата компания са твърде ценни, за да бъдат незащитени. SSTS сервиз ще ви помогне да ги защитите. Ние знаем как си взаимодействат антивирусните програми и можем да създадем почти непревземаема система, която ще запази натрапниците далеч от вашите данни.

Екипът на  SSTS сервиз използва богат набор от инструменти и ще подложи вашите компютърни системи на цялостно сканиране с различни антивирусни програми, притежаващи различен алгоритъм на сканиране. Така възможността да остане неоткрит вирус, троянски кон, червей или друг шпионски софтуер е сведена до абсолютен минимум.

За тези, които са станали жертва на такива атаки, ние от SSTS сервиз сме готови да се притечем на помощ. Нашият екип може да намери и прочисти всеки вирус или червей, който е заразил вашата система. По-важното е, че нашите услуги за превенция от вируси, ще осигурят максимално ниво на защита на вашите компютри.

Защита от вируси

Изберете техническа поддръжка от SSTS сервиз, за да запазите вашите компютри и мрежи далеч от зловредни програми.