Мнения на клиенти

Референции

Мнения на клиенти

Референции от клиенти, възползвали се от услугите на SSTS сервиз

SSTS Сервиз Варна

Мнения на клиенти

SSTS Сервиз са много отзивчиви, коректни и точни. Изключително доволна съм от работата си с тях. Аз съм отговорна за поддържането на техническото оборудване във фирма „Рейнбоу България“ ЕООД и работата ми свързана с взимането на много решения, касаещи закупуването и заменянето на стара техника /компютри, принтери, видеонаблюдение, интернет оборудване. SSTS Сервиз са винаги насреща, когато съм имала нужда от професионален съвет и консултация за каквито и да са хардуерни и софтуерни продукти. Те се грижат техниката в нашите офиси да работи гладко и безпроблемно и винаги идват при нужда. Тяхната коректност и отзивчивост ги прави един стабилен партньор в нашия бизнес.

– Любомира Любомирова
Маркетинг асистент в Рейнбоу България ЕООД

SSTS Сервиз Варна

Мнения на Клиенти SSTS е фирмата която ще ви свърши работа ако искате качествено и професионално монтиране на видеонаблюдение, настройка на фискални системи и да ви дадат полезни съвети как да подобрите бизнеса си. SSTS освен като марка за качество, коректност и прецизност е и място събрала хора с високо чувство за отговорност и ангажираност. Иван Терзиев който е лицето ръководещо бизнеса е човек, с който се запознах преди 6 години и мога да кажа че стана един от най-добрите ми приятели, човек на когото мога да разчитам във всяка ситуация не само в професионален, но и в личен план.

–  инж. Любен Захариев
Мениджър в FMCG компания

SSTS Сервиз Варна

Мнения на клиенти

Поръчахме видеонаблюдение на къща. Благодарим на момчетата за бързината, професионализма и коректното отношение. Много сме доволни от обслужването. Работниците работят много бързо, отношението им е отлично.

– Д-р Поля Данкова

SSTS Сервиз Варна

Мнения на клиенти

Изключително доволни сме от консултантските услуги, които получихме от SSTS сервиз при изграждане на комплексна система за видеонаблюдение. Изключителни професионалисти!

– Георги Михайлов
Проджект Мениджър в  „Бизнес Мениджмънт Софтуер“ ЕООД

SSTS Сервиз Варна

Мнения от Клиенти

Избрах да се доверя на услугите на SSTS сервиз, тъй като са бързи и коректни в своята работа. Освен, че поддържат служебните ми компютри и касовите апарати разчитам и на професионализмът им за изграждането на качествено видеонаблюдение в офисите и на обектите ни.

– Петър Стефанов
Мениджър продажби в строителна фирма “ Ригелс  „ООД
Собственик и Управител на строителна фирма „ ПСС-07” ООД

SSTS Сервиз Варна

Мнения на клиенти

Изключително съм доволна от екипа на SSTS сервиз. И не става въпрос само за закупената от тях техника, а и за ефективното и бързо разрешаване на различни текущи проблеми, свързани с компютрите и видеонаблюдението. Не само, че винаги успяват да реагират в кратки срокове, но и имат подход и необходимото търпение спрямо клиенти като мен, които не разбират много от техника и които имат нужда от повече обяснения. За мен това е достатъчно, за да им се доверя напълно и да използвам само техните услуги.

– Лилия Петрова
Главен счетоводител

SSTS Сервиз Варна

Мнения на клиенти

Благодаря на момчетата от SSTS Сервиз! Екипът на сервиза цени времето на клиентите си, което е много рядко срещано качество. Работата е свършена точно и в срок.

– Адв. Васил Гошев

SSTS Сервиз Варна

Мнения на клиенти

Искам да изкажа своят положителен опит от използването на услугите на фирма ssts.bg. Тъй като съм архитект и 3D визуализации на сложни архитектурни форми са част от моята ежедневна работа се наложи да закупя настолен компютър с параметри, които да се справят с тази задача. Служителите на ssts.bg ми дадоха няколко възможности, от които да избера, като към всяка от тях ми бяха разяснени плюсовете и минусите. Смея да кажа, че за бюджета който бях отделил получих възможно най-доброто.
Благодаря ви, ще се възползвам от вашите услуги отново.

– Арх. Траян Минчев

SSTS Сервиз Варна

Мнения на клиенти

Много коректни и големи професионалисти!!!

– Иван Иванов
Собственик и Управител на „Кочев Клима“ ЕООД

SSTS Сервиз Варна

Мнения на клиенти

Обслужването, качеството на услугата и професионалното отношение ме карат да напиша няколко реда. В началото не бях много сигурен, че това, което искам е възможно (качествено видеонаблюдение на ниска цена), но се оказа, че може. Попаднах на хората от SSTS сервиз и определено останах с убеждението, че си разбират от работата. В последствие започнах да използвам и сервиза им за компютри. Сигурен съм и препоръчвам от личен опит тази фирма. Обслужването и отношението са на ниво.

– Атанас Тодоров, Предприемач

SSTS Сервиз Варна

Мнения на клиенти

Искам да благодаря на екипа за оказаното адекватно и компетентно обслужване. Наистина малко фирми днес предлагат такова качество на услугите и на конкурентни цени. Наистина горещо препоръчвам на всеки, който има нужда да се свърже с тях. Ако ви е необходимо видеонаблюдение ще останете доволни.

 – Калоян Любенов

SSTS Сервиз Варна

Мнения на клиенти

Много съм доволен от услугите и качеството, което предоставят тези страхотни момчета.

– Димитър Григоров
Н-к в охранителна фирма

SSTS Сервиз Варна