Пиян Крадец задига оборота на местния магазин.

крадец в магазин

Подпийнал крадец пребърква чантата с оборота на един от собствениците в кварталния магазин.

Една статия тип „сигнално-жълто“, само с разликата, че в случая историята е напълно истинска!

Случката се развива в гр. Игнатиево област Варна. Един от местните жители, видимо стабилно почерпен решава да си „напазарува“ в магазина. Без ни най-малко притеснение и съвсем целеустремено, крадецът съумява да открадне всички пари от чантата на жертвата. Макар и под влияние на алкохола, той много точно преценява момента, в който никой не го наблюдава, пребърква набързо чантата, а накрая си тръгва съвсем безпрепятствено.

Подпийнал крадец задига оборота от чантата на един от собствениците в кварталния магазин.
SSTS Сервиз

В последствие се оказва, че крадецът е познат на собствениците и никой не е предполагал или усъмнил предварително в него. Загадка е обаче, дали е влязъл в магазина с цел да извърши кражба, или просто се е възползвал от момента, в който никой не го наблюдава.

Все пак крадецът не е съобразил, че в магазина има монтирано видеонаблюдение и извършеното деяние е било записано от камерите.

Забавното в цялата случка е, че макар и доста стабилно почерпен (както се вижда от записа),  ръката на крадеца въобще не трепва при извършване на кражбата.

За съжаление по-късно се оказа, че това въобще не е първия случай този човек да посяга върху чуждо имущество! Точно поради тази причина нямам никакви скрупули да публикувам клипа.

Честно казано, въобще нямах намерение да публикувам клипчето в сайта, но самият факт, че нашият „псевдо“ крадец е доволно подпийнал ми се стори доста смешен.

SSTS Сервиз

Самото видеонаблюдение се състои от съвсем стандартни едно-мегапикселови HD аналогови камери. Макар и евтини в класа си, но добре разположени, камерите се справят добре за нуждите на клиентите и успяват да запишат кражбата.

Системата се състои от 4 канален  видеорекордер на Dahua HCVR4104, с включени към него HDCVI камери Dahua HAC-HDW1000R (1 Mpx). Цялата система е с HD резолюция 720p или 1280 x 720 пиксела (в клипа съм ъпскейлнал качеството до резолюция Full HD 1920 x 1080 пиксела).

SSTS Сервиз

Ако и вие имате нужда от монтаж на камери и видеонаблюдение, не се колебайте да се свържете с нас по телефона или по имейл. Ние ще дойдем на място, ще направим безплатен оглед на обекта, ще обсъдим заедно с вас,  какви са вашите нужди и ще ви изготвим оферта.

SSTS Сервиз

Ако статията ви е харесала, моля споделете я в социалните мрежи за да може да достигне до повече хора.