Фискални системи и складов софтуер

Фискални системи и складов софтуер

фискална система В помощ на бизнеса: Фискални системи и складов софтуер

Проучването на подходящите за вашия бизнес фискални системи и складов софтуер може да бъде доста трудоемко, но правилният избор сега може да ви спести много време и пари на по-късен етап.
Правилното и точно решение при избора на фискална система ще промени вашия бизнес. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящото решение.

Изборът на POS система понякога може да бъде доста труден. Могат да възникнат множество въпроси, вариращи от филтриране на различните видове справки, та чак до въпроси за сигурността и защитата на вашите данни.
Ние от SSTS сервиз сме преминали през множество специализирани семинари и технически обучения в сферата на фискалните системи и складов софтуер. Нашите специалисти ще отговорят на всички ваши въпроси и ще ви покажат това, което трябва да знаете, за да вземете вашето решение, включително:

  • Защо да използваме фискални системи и складов софтуер?
  • Как POS системата ви помага да управлявате вашия бизнес по-ефективно?
  • Как да подобрим бързината на обслужване на вашите клиенти, за да останат те доволни?
  • Как да направите бърза и лесна инвентаризация?
  • Формиране и филтрация на необходимите справки.
  • Как да проследите в детайли направените транзакции и сделки?
  • Как да анализирате най-продаваните артикули, за да знаете кои елементи са най-печеливши във вашия бизнес?
  • Как да организирате работата на вашите Back офиси?
  • Как да управлявате и синхронизирате различни бази с данни?
  • Какъв хардуер и софтуер са съвместими за безпроблемна работа помежду си?

фискални системи
Поддръжка

Стартирането на бизнес в България е нелека задача, и последното нещо, за което трябва да се притеснявате, е вашата POS система. Всички служители на SSTS сервиз ще ви подкрепят и ще ви помогнат вашият бизнес да работи по-добре. Ние винаги поемаме личен ангажимент в грижата за клиента и винаги ще подкрепяме вашия бизнес.

Несъмнено, един от най-важните въпроси е именно този за поддръжката на вашите фискални системи и складов софтуер.
Ние сме на ваше разположение по телефона или електронната поща. Свържете се с нас, и ние ще отговорим на всички ваши въпроси.

За по-бързо решение при възникнали проблеми, също предлагаме и нашата услуга Дистанционна онлайн поддръжка.
Нашата подкрепа е свободна и неограничена, което означава, че винаги можете да ни повикате при вас на адрес, и ние винаги ще бъдем там за вас.

Ние от SSTS сервиз имаме богат опит в поддръжката на фискални системи и складов софтуер. Ние имаме  специализирани и обширни познания за съвместимостта между хардуер и софтуер, и това ни позволява бързо да идентифицираме и преценим възникналите проблеми, като гарантираме максимална непрекъсната работа и надеждност.
Екипът на SSTS сервиз предоставя цялостни решения за своите клиенти. Това включва консултации и пълна поддръжка на хардуера и софтуера на нашите системи. В допълнение към нашите решения, ние предлагаме широка гама от технически услуги.

фискална системаЕкипът на SSTS сервиз предлага и услугата Абонаментна поддръжка. Повече информация за услугата можете да прочетете тук.

фискалнаПри възникнали въпроси, или нужда от сервизен  специалист, моля не се колебайте да се свържете с нас.